jQuery(document).ready(function() { var downloadButton = jQuery('.ladda-ner'); downloadButton.each(function(index) { jQuery(this).attr('download', ''); }); });

Hemgångsråd för hundar med sjukdom eller skada.

Efter besök hos veterinär medföljer ofta hemgångsråd för tiden fram till stygntagning eller dem första en till två veckorna. Efter det kommer den viktigaste perioden när det gäller att trygga fortsatt läkning och samtidigt börja med stegvis ökad motion ,behandling för cirkulation och smärtlindring, rehabilitering m.m.

Genom att beställa hem ditt hemgångsråd via webbshopen får du tydliga och skriftliga instruktioner på motionsråd. Hemgångsråden innehåller även tydliga massage instruktioner med hur och när samt hur länge ni masserar hunden hemma. Bilder och pilriktningar finns självklart med i råden så allt går korrekt till. Mobilisering eller mjukgörning av leder och muskler finns också med i råden samt enklare stretching. Förslag på hemmaträningsövningar samt instruktion på hur det går till med vattenträning är för både rehabiliteringsbruk men också som stöd för fortsatt hemmaträning i syfte att hålla hunden stark och frisk för lång tid framöver. Motionsschema vecka för vecka från vecka 1 i samband med veterinärbesöket och som sträcker sig ända till veckan där varje skada eller sjukdom bör vara återställd finns specifikt för varje enskild diagnos.

När ni bestämt er för att hjälpa hunden på bästa sätt och handlar ert hemgångsråd via oss så kommer det på den mail ni lämnar vid köpet inom 1 – 2 arbetsdagar.

Med över 30 års erfarenhet av att rehabilitera hundar med sjukdomar och skador så känner vi oss trygga med att er hund kommer tacka er för den hjälp ni kan få under förutsättningen att ni följer hemgångsråden till punkt och pricka.